Over mij

Hi! Ik ben Julia (Rose -mijn niet-officiële tweede naam-), ik ben 17 jaar en momenteel vind ik zo’n beetje alles interessanter dan school. Ik ben grooot liefhebber van koffie (maar thee is ook fijn), ben obsessed met mini-cactussen, vetplantjes, -eigenlijk alles wat groeit en groen is- en ik heb een schoenenverslaving.

Ook ben ik heel perfectionistisch, chaotisch, ik wil te veel (wat gewoon niet kan) en ik zit op het vwo in ‘het verre Noorden’, met andere woorden: ik leef in Groningen. En geloof het of niet, maar het Noorden is echt leuk hoor! Er is veel meer te doen dan boerderijen en koeien kijken 🙂 Toch roep ik al jaren dat ik naar Engeland wil, mede door mijn obsessie met Engeland (en alles wat een Brits accent heeft).. En het is ook wel een droom om daar een appartementje te bemachtigen!

Ik heb schrijven altijd al leuk gevonden om te doen. Net zoals koffie/thee drinken, geld uitgeven (kleren kopen) en muziek! Deze dingen (en meer) wil ik ook graag op mijn blog terug laten komen, dus na lang twijfelen ben ik deze blog begonnen.

Mijn blognaam? Om een lang verhaal kort te houden: Geen idee. (sorry) Het is een onbestaand woord, wat naar mijn idee wel mooi Engels klinkt. (epe-hiel)

Als er nog iets is wat je wilt weten, dan mag je me altijd een berichtje sturen (mail, instagram, facebook, whatever 🙂 )

Liefs!

Julia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s